Svirpliai yra labai maistingi ir pilni vitaminų, mineralų, baltymų ir sveikų riebalų
Svirpliai sunaudoja ženkliai mažiau vandens nei kiti baltymų šaltiniai
Palyginti su kiauliena, galvijais ir paukštiena, svirpliams yra daug mažesnė rizika pernešti ligas žmonėms
Ūkiniams svirpliams reikia daug mažiau žemės nei kitiems gyvūnams, auginamiems maistui
Svirpliams reikia daug mažiau pašarų tam pačiam baltymų kiekiui pagaminti
Svirpliai gamina 80% mažiau metano nei kiti gyvūninės kilmės baltymų šaltiniai
Manoma, kad svirpliai yra daugiau kaip 20% efektyvesni kaip baltymai nei iš galvijų
Apdorojimo maistui procesas yra daug humaniškesnis nei galvijų, kiaulienos ar vištienos. Procesas apima aušinimą, kuris juos pristabdo, vadinamą diapauzė, po to temperatūrą sumažinus, jie greitai ir humaniškai užmiega.